Oct 30, 2018, 9:17 PM

Не цъфтят във пустиня цветя (Посветено) 

  Poetry » Phylosophy
1135 12 10

Обгорени от завист листа,

бурен расъл на корен отровен,

няма как да поникнат цветя,

там където доброто е спомен.

 

Няма как да покълне любов,

щом е злоба разяла душата.

Ще линее тя в черен покров,

във агония , търсеща лято!

 

Няма как, няма как радостта

да живее, щом злото я ражда.

Не цъфтят във пустиня цветя!

Без любов те умират от жажда!

 

Таня Симеонова

30.10.2018 г

© Таня Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??