Nov 14, 2009, 12:45 AM

Не дишай или остани... 

  Poetry » Love
449 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=0KaxoRXmdSY


Не дишай... Не дишай без мен.
Където е без мен, ще вакуумирам.
До мен. Не до друга. До мен.
Или готов си на умиране?
Не дишай... Не дишай, когато ме няма,
за всичко друго ослепей.
Не дишай... Не се живее с дъх-измама.
Не дишай! Без мен да се раждаш не смей!
Не дишай... Остани при мен, при въздуха.
А другата... Тя не е кислород.
Остани... Остани, докато мога да мърдам.
Остани... Нали уж чакал си ме цял живот? 

13.11.2009г.
гр. Сан  Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??