Feb 5, 2011, 4:46 PM

Не дишам 

  Poetry » Other
569 0 5



Светлина…

Преливат в нея

искрящи цветове на дъга,

стъклени камбанки

весело звънят,

птичи трели

навсякъде летят.

Не дишам.

Нужда не изпитвам -

всичко, което ме облива,

е с животворна свежест.

Светлината,

сред която се намирам,

просто е

любов.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??