Jun 5, 2012, 8:37 PM

Не е така 

  Poetry » Love
608 0 1

Не е така,

ако ти изглеждам примирена,

до тука се наситих да боли.

Не е така,

ако ти изглеждам изхабена,

просто се наслушах... замълчи...

 

Не е така,

ако ти приличам на самотен ден,

с други сънищата си споделям.

Не е така,

ако ти изглеждам вятър в плен

вече пътищата ни от тук разделям.

 

Не е така,

че без тебе още не заспивам,

просто се научих да не спя.

Не е така,

че без твоята любов загивам,

само че от днес нататък ще мълча.

 

И без така,

да идваш дръзко, тихо, всеки ден,

да напомняш, че те има още.

И няма пак

да приласкаеш с думи мен.

Утре искам друг да ме завива нощем...

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??