Не зная: имам ли нужда от прошка?
За какво? Да я нося кат′ брошка?
Не зная: трябва ли да ме почитат?
Аз предпочитам да ме обичат!
И да обичам! Постоянно го правя!
Все се тревожа, нечия нужда да не забравя.
А пък, за моите грешни решения,
ничия прошка не е утешение!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.