Jul 24, 2009, 7:40 PM

Не е възможно (В памет на ГЕРИ) 

  Poetry » Other
716 0 7

 

 

Дори да не съм виновна за смъртта ти, ще се чувствам виновна за това, че аз съм жива, а ти не! Където и да си, знай, че ще си винаги в мен! Обичам те, Гери!

Ще останеш моят идеал за истинска ЖЕНА!

Почивай в мир!!!

 

 

 

Не е възможно тъй да си отидеш!

Не е възможно! Чуваш ли? Не е …

Обеси се денят, това не стига,

за да мога пак да съм до теб.

 

Не е достатъчно и времето. И нищо -

тази сляпа болка в мен да притъпи.

Един болезнен спомен там ме връща,

където за последно те изпратих със очи.

 

Дори и въздухът ще носи дълго аромата,

сбрал във себе си вкуса на смърт и на сълзи.

Последно сбогом, ГЕРИ, приятелко позната!

Дано да имаш сили, за да ми простиш!

 

 

Живейте, приятели! Животът е безценен подарък! Не го пропилявайте, защото втори няма!

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??