Aug 14, 2007, 4:20 PM

Не го пускай 

  Poetry
849 0 2
 

Запали свещта,

за да видиш бъдещето.

С малката й светлина

проправи си път в тъмното.

Обгърни с топлината й

сърцето си

и за първи и последен път

поеми си въздух.

Прекрачи прага на живота си,

сграбчи го с всички сили

и не го пускай.

Не го пускай

до сетния си дъх!

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??