Ако не можеш да подобриш тишината,
тогава защо я нарушаваш?
И ако не можеш да изпълниш обещанията си,
тогава защо ги даваш?
Думите са ценни и свещени. Не говори излишно.
Най-добре е да си замълчиш!
На празни приказки съм се наслушала. И не ги обичам.
Затова свободен си да си вървиш!
© Мартинес All rights reserved.