Feb 4, 2010, 12:06 PM

Не искай! 

  Poetry » Erotic
1181 0 4

Не искай времето да спра, това не мога,

мига да задържа, аз нямам сили,

върха достигнахме, почти до Бога,

в конвулсии взаимни сме се впили.

 

Не искай времето да спра, дори за малко,

опияняващите тръпки ще замръзнат,

а вледенени да останем, ще е жалко,

навеки с времето в прегръдка тъжна.

 

Не искай времето да спра, дори да можех,

не бих пожертвал плътската стихия,

пияни от взаимността, олтар и ложе,

на любовта обречени, не мога да го скрия.

 

Не искай времето да спра, а искай още,

мигът вълшебен в страст да се повтори,

готов съм, виждаш ме, за прилив мощен,

не искам времето да спра, недей да спориш.

 

© Петко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??