Aug 11, 2007, 2:33 PM

Не искам 

  Poetry
423 0 2
Не искам да изчезва болката в сърцето!
Не искам и душата си да утеша!
Сълзите нека да се стичат по лицето.
И нека да живея в тъмнина!
Не искам никога да е студено огнището на моята тъга!
За мене всичко на света е променено.
Не искам да избягам от Смъртта!


М. Дженева

© Марияна Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??