Apr 10, 2013, 9:08 AM

Не искам нищо 

  Poetry » Love
616 0 0

Не искам никакви надежди,

любов по залез не пали.

Не пренареждай лъскави съзвездия

и не раздавай розови мечти!

 

Не се промъквай тихо нощем

като опиат в кръвта ми.

Моретата те чакат още

да върнеш лодка на брега ми.

 

Не искам трън в петата

и камък да боде

и да проклинам все съдбата,

че черна черга ми тъче.

 

Не искам нищо!

Само топло огнище...

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??