Тя не ми е нужна,
за да се чувствам силен...
Не искам да те променя...
Аз искам само болката ти...
твоя страх... мълчанието…
Понякога, когато моят страх…
Да бъдеш силна!
Не искам да те променя.
Сама поискай.
© Марин Урумов All rights reserved.
Brezar111, кефиш ме!