Oct 14, 2016, 12:33 PM

Не искам в сънищата да живея 

  Poetry » Phylosophy
565 1 0

 

 

 

Събуди ме, не искам в сънищата да живея   

и да се лутам по пътищата в самота,

пак искам да съм буден, с  тебе да запея

и двама влюбени да тръгнем по брега.

 

Пътя си ще търся в тази тъмнина,

ще ме води гласът на твоето сърце

и ако трябва дори ще обиколя света,

за да бъдем отново под едно небе.

 

Затова ме събуди, когато те намеря,

с радост и надежда да отворя пак очи,

на теб изгубеното си сърце да доверя

и сънищата ми с любов ги заличи.

 

16.09.16

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??