Jun 4, 2020, 10:39 PM

Не изпитвам вина 

  Poetry » Love
594 4 3

Не изпитвам вина, че те взех,

че далече отведох те в мрака,

че от него аз те отнех,

че по цели нощи не спи и те чака.

 

Че съня му откраднах безсрамно,

че си мисля за теб всеки ден,

че заспиваш на моето рамо,

че си лягаш вечер до мен.

 

Че желая те цяла за мене,

че побъркват ме твоите устни,

че те искам през цялото време,

че са мене са те най-сочни и вкусни.

 

Не изпитвам вина, че те взех.

Щом не знае как да те люби

и незнайно без звук те отнех.

Той завинаги, знай, те загуби!

© Петя Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??