Nov 8, 2013, 11:40 AM

Не ме буди! 

  Poetry » Love
695 0 7

Аз обожавам просто да те гледам,
след работа, прибрала се при мене,
да галя с поглед, сякаш за последно,
да паля свещи и нощта да стене...

Аз обожавам твойта бяла кожа
да галя с пръсти, нежно да целувам,
с дъх да изгарям, мъничко безбожен,
в очите ти момински да лудувам...

Аз обожавам сутрин да те будя,
тютюн да свия, да сваря кафе,
в очите ти щастливи да се губя
секунди и минути, часове...

Аз обожавам да съм змей-горянин,
а ти да бъдеш чудна самодива...
Във този сън така да си останем!
- Не ме буди! - аз моля те. - Не бива!!!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??