Feb 10, 2010, 11:33 PM

Не ме целувай, страх... 

  Poetry
922 0 20

Не ме целувай, страх...

Не ме целувай!

Не ме прегръщай

със съмнения-ръце...

 

Не ме ревнувай,  страх...

Не ме ревнувай!

На риска дадох

своето сърце...

 

Не ме проклинай, страх...

Не ме проклинай!

При слабите по дух

ти остани...

 

Един стих ти дарявам

за последно...

По живо и по здраво

си иди...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??