Jul 7, 2011, 9:54 AM

Не ме интересува денят на целувката 

  Poetry » Love
767 0 3

Не ме интересува денят на целувката

Целувка нежна във нощта,
целувка денем и на плажа,
целувка сладка по врата
и по устните ще ти покажа.

Целувам те, целуваш ме,
целувки тук, целувки там,
целуваме се до забравяне,
целувам те тъй диво, чак ще те изям!

Ден на целувките било -
не ме интересува,
за мене всеки ден е то,
щом устните ми на твоята целувка се любуват!

По повод 06 Юли 2011 Денят на целувката)))

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хехе мерси, усмихвайте се и се целувайте
  • Поздравления за прекрасното стихотворение. Пращам ти заслужена шестица и целувка.
  • Толкова целувки!
    Усмихна ме!
Random works
: ??:??