Jul 8, 2008, 10:11 PM

Не ме оставяй, моля те, без време... 

  Poetry » Love
1539 0 1
 

Не ме оставяй, моля те, без време.

Не се отказвай от безмерното ни щастие.

Да си простим за всичко, има време,

не ме дамгосвай със нещастие.

 

 

Опитай се да видиш във очите ми

това, което влюбваше душата ти.

Повярвай, че си смисълът на дните ми,

че е бездомница без теб ръката ми.

 

 

Обичам те, не се съмнявай нивга...

Намразвам те веднъж, и на разсъмване,

когато в тебе слънцето изригва

и сълзите на щастие разкъсват ме.

 

 

Не ме оставяй, моля те, без време...

Аз няма от деня ни да си тръгна!

И ще умра, ако съм тежест или бреме,

но искаш ли от мен - и туй ще бъда...

 

...

Обичам те! Не ме превръщай в бреме!

© Ива Милорадова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво!
    Страхотно!
    Поздрави, Ивче!
Random works
: ??:??