Mar 13, 2008, 1:46 PM

Не ме оставяй ти да си отида 

  Poetry » Love
1442 0 10

Не ме оставяй ти да си отида!

Раздялата докрай ще ни разяжда,

самотно, като в празна мида

в нас ще се изтичат времената!

Не ме оставяй прага да прекрача,

навън светът ни чака алчно,

озъбен и жесток да граби

душите ни и светлината!

И няма никога да се намерим,

след тази крачка, уж тъй малка,

а между нас ще са вселени

и непребродните пространства.

Затуй, макар да ти е трудно,

душата ти да плаче в мрака,

не ме оставяй днес да тръгна

и утре да съм спомен само!

© Таня Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??