Знам, че близък е денят,
в който ще заминеш, мили мой,
в чужда страна далеч от мен
да работиш за чужди хора.
Не знаеш колко си ми скъп,
колко много те обичам и желая,
как по теб душата ми копнее
и образа ти с любов пазя.
Не ме забравяй, скъпи мой,
когато си там - в чуждата страна,
не забравяй, има една жена,
за която ти си целият свят.
Гр. Хасково 01-05-2009 г./ 13:18 ч.
© Мечтателка All rights reserved.
Прекрасно е....обичаш силно!
Благодаря ти за прекрасните думи, Ирена! Наистина е така - обичам един прекрасен мъж, който за мен е всичко на света. Поздрав!