Feb 8, 2011, 4:26 PM

Не мога 

  Poetry
451 0 2

Не мога да забравя

                         твоите очи.

От седмица не спя,

                            копнея и

                                          горя.

Усетих как и в тебе запламтя,

              любовна тръпка,

                          страст, мечта.

Но беше с друг,

                          а си личеше,

                                че не искаш.

Погледна ме -

                     в очите ти сълза.

След него тръгна

                     със наведена глава.

Не го обичаш.

                    С нещо те държи.

От страх си с него или

                              за пари.

Разбирам, че са оковани

                       на твоята душа крилете.

Сърцето ти е заловено

                        и тъжни са ти дните.

Как искам да разкъсаш

                         тежките окови.

Очите ти да пеят,

                        да полетиме към

                                  блаженства нови!

                  

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Само едно искам да кажа - ТОВА, КОЕТО НЯКОИ ХОРА ПРАВЯТ НИКАК НЕ Е ХУБАВО!
  • Хубаво, много хубаво
Random works
: ??:??