Oct 8, 2023, 12:11 PM

Не мога да го повярвам 

  Poetry » Love, Free verse
224 1 0

Дали такова щастие 
би могло да се опише.
Това, което чувствам
към теб е необикновено.
Дали пък не е само сън,
от който не искам да се будя.
Така когато съм с теб,
сякаш че не е реалност.
Като звезда си в безкрая,
която не мога да достигна.
Но се доближаваш още и още
и ме отвеждаш със себе си.
Толкова съм влюбена,
че не мога да го повярвам.
Това, че вече си в мен,
шепнейки ми – “Обичам те!”
Целувайки устните ми,
раменете ти до моите,
ласкаейки косите ми –
прегърнати един в другиго,
не мога да го повярвам.

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??