Jun 7, 2013, 10:56 AM

Не мога да те мисля аз спокойно... 

  Poetry » Love
579 0 2

Не мога да те мисля аз спокойно,

помисля ли те и ми става знойно...
а знойното си означава жега,
а жегата пък ми докарва нега...

Не мога да те мисля аз спокойно,

в главата ми - все сценки непристойни,

- едно момче прегръща си момиче,

а то пък бързо, страстно го съблича...

 

Не мога да те мисля аз спокойно,

възбуждам се и пак ми става знойно

и както ми е жежко и горещо,

целувам те... и пак... и още нещо...

 

 

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??