Jan 27, 2008, 2:35 PM

Не мога да забравя 

  Poetry » Love
582 0 7

Защо ли сърцето ми е тъжно,

защо и денят ми е мрачен,

животът е пуст,

небето е сиво,

тъгата е голяма,

а щастието вече го няма.

Устните ми търсят теб,

искат да целунат сърцето ти от лед,

чакат да видят празните очи,

в които някога намериха любов.

И искам те аз, дори да знам, че не си за мене

и не мога да забравя  това, което

някога откри и за миг опустоши!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??