Jun 18, 2011, 12:29 AM

Не мога вече... 

  Poetry » Love
1386 0 3

Не мога за обич щастлива да пиша.

Не мога да искам нищо от него.

Не мога вече и да го желая скришом.

Не мога да дишам във полъха леден.

 

На сърцето си искам да заключа вратата,

твърде много е бягало нощем.

По-различни, вярно, са вече нещата,

не искам да обичам много още.

 

Заключвам вратата... и ключа запилявам

и никога вече не ще да се влюбя.

Твърде много ми дойде. Вече затварям. 

Много малко ми остана да губя.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??