Jun 9, 2017, 10:50 PM

Не може вечно да вали 

  Poetry
1167 6 17
"Не може вечно да вали..."
Все някога небето ще изгрее.
Ще има ярки, топлещи звезди,
луната покрай тях ще се засмее.
 
Все някога стихията ще стихне.
Все някога ще има порив свеж.
И слънцето с лъчите ще разпръсне
магия нежна, пролетен копнеж.
 
Не може вечно да боли...
Все някога сърцето ще претръпне.
Ще има огън, парещи стрели,
но болката със тях ще се измъкне.
 
Все някога умът ще проумее –
човек е нищо пред измислена вина.
Животът ще поиска да живее!
Очите ще потърсят радостта!
 
Не може вечно да вали...
Небето няма вечно с нас да спори.
Не може вечно да боли...
След всеки край нов път ще се отвори...

© Весела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??