Feb 6, 2020, 6:17 PM

Не напускай, моряко, своето море 

  Poetry
353 2 4

 

Не унивай, моряко,

че път си изгубил,

че вълните лашкат 

твоята лодка

към непознати брегове...

Морето е твое 

и по нов път те води

Не напускай, моряко, 
своето море!

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??