Jul 3, 2011, 6:37 PM

Не питай 

  Poetry » Love
996 0 29

Ти не питай, за нищо не питай -

само тихо ела...

Разпилей върху мене мечтите си

като пролет добра...

Ще пробуждам света в цветовете ти

сякаш скитащ южняк,

ще наливам вкуса в плодовете ти -

там, сред звездния злак...

Ти не питай, за нищо не питай -

само тихо ела...

Подари ми в нощта красотата си

и вземи любовта...

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??