Nov 20, 2013, 7:57 AM

Не плачи мила! 

  Poetry » Love
586 0 6

Не плачи, мила... Всичко е предрешено...
Още от раждане със Смъртта сме венчани...
Спомен да бъда... Да изтичаш по мене...
аз пък звездица... в Небето да стана...

Не плачи, мъничко... иначе ще се задавя...
На талази бумтят и Болката, и Тъгата...
Аз също зная какво е Раздяла...
Аз също зная колко е пуста Дъгата...

Не плачи, мила! На Небето засмей се!
Нали, на раздяла, обеща да бъдеш щастлива?!?
Щом Живот ти оставих, хайде де, поживей си!
Молбата ми приеми... и проживей го красиво!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??