Jul 30, 2007, 11:28 PM

НЕ ПЛАМНА ЛИ СЪВЕСТ ?! 

  Poetry
492 0 3
                       НЕ  ПЛАМНА ЛИ  СЪВЕСТ?!

                      ГОРИ   НИ    ГОРАТА,
                      ГОРЯТ  И БАЛКАНИ,
                      ОТ  ЧЕТИРИ КЮШЕТА,
                      ПАЛЯТ ДНЕС  ДУШМАНИ... 

                      ВИКАТ  ЕКОЛОЗИ,
                      НАРОДЪТ  МИЗЕРУВА...
                      ДЪРЖАВНАТА  ПАПЛАЧ 
                      НАХАЛНО  ЩУРУВА...

                      НЕ  ПЛАМНА  ЛИ  СЪВЕСТ?!
                      СЪРЦЕ   Д А   ЗАБОЛИ?!
                      НЕ   БЯХА   МИЛИОНИ,
                      ЛУКСОЗНИ   ШИК   КОЛИ...

                      ПРЕПЪЛНИЛИ     БАНКИ,
                      В   ЧУЖБИНА   НАВРЕД.
                      ОТ  КРАЖБИ   НАРОДНИ,
                       БЕЗПРАВИЯ   БЕЗЧЕТ...

                       НЕ   ПИСНА  ЛИ  ВЕЧЕ,
                       НАРОДЕ,   ДУШАТА!?!
                       ГЛАСУВАЙ   ДО  ЕДИН!!!
                       РЕЖИ    ПИПАЛАТА!

           PS ;   Към  всички -  70 %  не  гласували  българи, от вас  зависи  МНОГО!
                     Сега  гори   непрестанно  Балкана  и  народната  пара...
           

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ТАКА ВИ ЗВУЧАТ ,ПИСАТЕЛЧЕ, ЗАЩОТО СТЕ ГАЛЕНИК НА СЪДБАТА В СОФИЯ!
    АКО ЖИВЕЕХТЕ В СМЕСЕН РАЙОН,В РАЗГРАДСКИЯ ИЛИ КЪРЖАЛИЙСКИЯ РАЙОН, ПО ДРУГ НАЧИН ЩЕ ГЛЕДАТЕ НА ЖИВОТА...
  • а ако бяха гласували нямаше ли да има пожари?
  • НАХАЛНО ЩУРУВА...
    аз това не го разбрах
Random works
: ??:??