Когато някой ти обич покаже,
ти не махвай просто с ръка,
защото смелост се иска да кажеш
онези две прости любящи слова.
Когато някой ти обич покаже,
ти усмихни се с усмивка добра,
„Обичам те!” трудно се казва,
не го подминавай просто така!
Когато някой обича те истински -
и ти го обичай така!
Смелост се иска да кажеш
онези две любящи слова!
Не подминавай никое „Обичам те!”.
Тези думи ценни са днес,
че малко обичат се истински -
по–често е общ интерес!
© Дарк Стефанова All rights reserved.