Oct 18, 2007, 12:16 PM

Не предавай себе си 

  Poetry
817 0 13
 Нима сърцето искаш да си продадеш,
за лъжи и съвкупности от мъки.
Кога най-сетне ще го разбереш?
Не се отклонявай от пътя.

Вярно, любовта опита се да те ограби,
но сърцето ти е силно, ще се справи.
Не губи вяра, тя ще се завърне
и ще те дари с приказна наслада.


Недей съчувства на жената в огледалото.
Не се превръщай и в тъжно помагало.
Бори се и не предавай себе си.
Само така ще си щастлива в бъдеще.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??