Mar 7, 2024, 10:37 AM

Не разбрах кога дойде любовта 

  Poetry
154 1 0

Не разбрах кога
отключи на сърцето ми
тайната врата... 
Настани се на лицето ми
като усмивка добра. 
Завладя душата ми
с човешка доброта... 
После превърна моя ден
в красива мечта! 
Не разбрах кога...

 

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??