Feb 6, 2008, 10:54 AM

Не се повтарят мигове измолени 

  Poetry » Phylosophy
924 0 20

Не се повтарят мигове измолени

и няма връщане от дълъг път...

Остават само бродещите спомени

да стенат тихо в парещата гръд.

 

И раните,  до болка незараснали,

напомнят за обречени неща...

Надеждите звездици са угаснали,

мечтите са  увeхнали цветя.

 

Навярно някъде отвъд пределите

на святата измъчена душа

възкръсва  след поредното разпятие

нетленна и невинна - Любовта...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??