Няма прошка за такива, като нас!
Безродници избягали далече...
Оставили и майка и баща...!
Няма прошка за такива , като нас!
Безродници...Нима сме ние вече?!
Сън ли бяха прежните неща?!
Няма прошка за такива, като нас!
И може би, магьосница предрече
навек да плачем за родната земя!
България, ще бъде! Нека!
И само тя, ще ни прости!
И само тя, ще ни приеме,
защото майката докрай тъжи!
© Хари Спасов All rights reserved.