Dec 3, 2009, 11:41 PM

Не се сбогувам... (носталгично) 

  Poetry » Other
520 0 1

Носталгично може би е чувството,

когато спомня си онези дни,

когато с вас и вятъра препусках

и ловяхме шумно весели звезди...

Мислех "Всичко ще е лесно"

и бързо, някак на шега,

изминаха годините чудесни

точно като на игра...

Не се сбогувам...

Как да кажа "сбогом" на голяма част от мен?!...

Тръгвам си, но тук сърцето си оставям,

за да се завърна някой ден...

Отново ще ловим звездите,

уроците ще слушаме в захлас

Макар и важните за мен уроци

да научих именно от вас!...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??