Не те очаквам вече да се върнеш,
не си добре дошъл във моят свят.
Спомена за мене тъжно ще прегърнеш,
пресъхна изворът от сълзи и печал.
Не искам вече ти да се завърнеш,
чувствата - отдавна си ги проиграл.
Отмина времето на сляпото доверие,
не искам сцени от сапунен сериал.
Не идвай вече на прага ми пред къщи,
адрес погрешен отново си избрал.
Разруха в него само ще намериш,
заключен дом, обрасъл във бръшлян!
Не се завръщай...
© Пламена Владимирова All rights reserved.