Sep 21, 2010, 1:30 PM

Не сега! 

  Poetry » Love
527 0 2

Не сега!

(по Аркадий Стебаков)

Не сега, моя радост прекрасна!
Не сега! Да се простя нямам сили...
Не гледай часовника... Ще го прасна!
Не сега! Потърпи, моя мила!

Не сега, любима Княгиньо!
Ти не бързай зад лъжливите двери!
Там е чисто... Там е толкова синьо... 
а е само Пустота и Безверие...

Не сега, моя нежна Тъга!
Не сега! Аз без тебе не мога...
Пред иконата...  за теб е свещта...
и се моля за тебе на Бога...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??