Oct 12, 2006, 9:56 AM

Не ще ме последваш 

  Poetry
867 0 15

Не ще ме последваш -

лишен от увереност

си малък

неясен

контраст.

Не ще ме измерваш

със крачки умерени!

Си залък

а ЦЯЛО съм аз.

Не можеш,

не правиш!

Не искаш наистина…

живееш в забавен каданс

Дори да отложиш

свойта зависимост

си част,

а цяло съм аз.

Но ще ме

сравняваш,

и ще си

припомняш!

А исках…

А исках да СМЕ!

Есенен лист,

вместо отронващ се,

вечно зелено поле.


P.S. И все пак те искам... Но вечността е ефирна – позволен ни е само нюанс,           

‘щото скрита дълбоко в Божието съзнание,

тя трябва да бъде разпределена между толкова много души…

Нали?  

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??