Sep 23, 2009, 8:07 PM

Не си ми достатъчен 

  Poetry » Love
699 0 7

 

 

Ти казваш, бил си имал морал,

ценял си най-дребните качества.

О, Господи, кажи, какво си ми дал,

хладна нежност не е достатъчна.

 

Удавих се в твоите черни очи

и от тях нямаше как да изплувам.

Нима малко обич ми даде, кажи,

за да знам, че и аз съществувам?

 

Напротив, всичко свещено уби.

Морето в мен разбунтувано стене.

Нима някога нещо ми даде, кажи,

освен празни думи, изгубено време?

 

Така и не успях да стигна до теб,

макар да имам хиляди качества.

Но сега знам, знам, че мога напред,

но жалко – ти не си ми достатъчен.

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??