Aug 28, 2008, 9:16 AM

Не си отивай 

  Poetry
880 0 3




                                Не си отивай,
                                ръцете ми без ласка ще изсъхнат,
                                без твоето лице във тях
                                ще остареят празни!


                                Не си отивай,
                                устните ми без дъхът ти ще увяхнат,
                                без твойте устни върху тях
                                завинаги ще онемеят!

                                
                                 Не си отивай!
                                 Всеки ден във мен ще е забрава,
                                 за да избухва всяка нощ във болка
                                 и за миг ще се събудя побеляла,
                                 но обречена да те обичам толкова...

© Галина Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??