Apr 1, 2005, 2:12 PM

Не си сам 

  Poetry
940 0 1

Не си сам,

защото си някъде там...

Не можеш да тъжиш,

защото обсебено се взираш...

В онази дива красота

и където после пепел при пепелта,

ще си ти.

Само погледни:

Почувствай тишината!

Ласките на слънчевия лъч!

Вълните в краката ти се спират!

Всичко е такова,

каквото си го искал

никога не тъжиш, никога не пачеш,

никога не страдаш,

защото си там...В мечтите си!

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е да си в мечтите си, литнал на крилете им. Поздравче от мен Марина!
Random works
: ??:??