Mar 27, 2019, 8:38 AM

Не си търси белята 

  Poetry » Other
579 2 8

Недей да предизвикваш звяра в мен,
че както съм си кротка и добричка,
така превръщам се във страшен змей
и земята ще разтърся сам самичка.

 

Не си търси белята, хей!
Ти мислиш, че като мълча съм тиха.
Със думи остри като огнен меч,
ще срежа наглостта ти на парчета.

 

Недей да се държиш надменно, ей!
Короната ти прави те смешница!
Не можеш ли да впечатлиш с интелект,
ходи на село да пасеш тревица!

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??