Nov 20, 2024, 8:49 AM

Не съжалявам 

  Poetry
57 3 7

Не съжалявам за това, 

че пътуват дълго по света 

моите влюбени слова. 

Кой би осъдил любовта?

 

Не съжалявам за това, 

че съдбата ми предложи 

чувства взаимни и онова,

 което с обич е възможно.

 

Не съжалявам още нещо:

че с мними приятели говоря. 

Макар че понякога вещо 

се представят за други хора. 

 

Все пак пътеката ни води 

под топлото небе на Тракия. 

Нали в житейски несгоди

за сбогом сенките са плакали...

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??