Nov 26, 2008, 7:25 PM

Не съм ангел 

  Poetry » Other
710 0 3

Не ме обичай, черна съм сега!

В очите съм събрала дяволската скръб,

отдавна няма в мене и дъга

и към ангели извърнала съм гръб.

 

 

Адския огън съм приютила в сърцето,

със злото умело си поиграх.

От себе си изкарах на сила детето

и сега на болка отвърнах със смях.

 

 

Със злото се борих, но паднах в капана

и в избор, тъй труден дадох душата,

сега съм от теб още по-силно желана,

но замених за рога, аз крилата си.

 

 

За ангел ме мислиш, но виж в очите ми!

Не виждаш ли злоба, омраза в тоз стих?

В пагубна лава превърнах сълзите си

и своите чувства на Дявол дарих.

© Вероника Камбурова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??