Jun 8, 2016, 10:30 PM

Не съм родена за тъга 

  Poetry » Love
466 0 3

Не съм родена за тъга.
И орис ли е да обичаш.
Понякога съм Плачеща върба.
За теб.
Ако израсна... ,
поне като Бреза,
ще ме приемеш ли
до тебе - Абаноса близо.
Самичка мога през живота
на криле да прелетя.
Но искам с теб.
Дори в далечна предопределеност.
Защото е така прекрасно...
Но не от нужда.
И от съпричастност само.
С взаимност.
Като птиците.
Нали това е Обичта.


 

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??