Apr 26, 2008, 6:27 PM

Не съм светица 

  Poetry
679 0 5


Не съм светица



Вятърът издуха във очите ми

прах от твоята избягала пътека.

Тъга се настани във дните ми

и някаква тревога лека.

 

Сълзите бликнали измиха

всичките ми блянове предишни.

Неизречени от тебе думи ме раниха

и направиха мечтите ми излишни.

 

Вълни водовъртежни на живота

захвърлиха разбитите надежди

в лицето ми като плесница.

Проклет да си, не съм светица.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??