Не те обичах.
На други сбъднах се.
След теб
във себе си скъсах.
Небето разкроих на пепел.
Разсъмнах преваляла.
Разбрах. Останах.
Не съм те търсила. Предрече ме.
В колода. По близначност.
На пръсти идвах.
На пръсти тръгвах.
По-лесно е
да те намерят в някого.
Не те усетих.
В очите ми танцуваха сезони.
И погледа ми, вятър го събличаше.
Не бях и твоя.
Във сляпото предчувствие,
след твоите ръце
претръпнах теб във себе си...
Не те обичах.
Превърнах ни във вреден навик.
Пристрастеност. Доза. Слабост.
Насищане на пулсове за близост.
Не те обичах... научих се
да ти приличам.
© Киара All rights reserved.
Бъди здрава, весела, обичана и обичаща!!!
А за стиха... - страхотен е!
Силно въздействащ!
Поздравления!