May 24, 2006, 9:16 AM

Не те обичам! 

  Poetry
700 0 5

Не те обичам!

Не очаквай да се извинявам,

че месец от живота ти отнех...

Не те обичам! Няма да оставам!

Подаде ми сърцето си и аз го взех...

Не те обичам!

Спри да молиш, да се унижаваш,

в камък се превърна моето сърце!

Не те обичам! Скоро ще забравиш,

за нарисуваната маска на моето лице...

Не те обичам!

Лъгала съм се жестоко,

че мога дните си да изживея с теб!

Не те обичам! Чувствам го дълбоко,

от огън в сърцето ми остана само лед...

Не те обичам!

Вярвай ми, че е така,

на сила няма сгушила се в тебе да заспивам!

Не те обичам! Бъркала съм любовта,

за жалост много късно го разбирам...

Не те обичам!

Съжалявам, че те наранявам,

отивам си, не ще ме видиш ти!

Не те обичам! Както казах, няма да оставам,

забравяш ме и няма да боли!

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??