Nov 22, 2010, 3:21 PM

Не те разбрах, но те обичам 

  Poetry » Other
1137 0 20

Ще те кача, Живот, на автостоп.

Ще те закарам там, където искаш.

А ти въпроси не задавай!

От отговорите ужасно ме боли.

И нека си летим по пътя

начертан, определен.

Във друг всели се и…

не мисли за мен, а обещавай,

давай, зареждай всеки ден!

И ако пак се умориш…

помахай ми с досадата човешка.

Ще спра. Ще те кача. И пак на път!

................................................

Не се разбрахме с теб, Живот,

но май се заобичахме?

 

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??